Aj taký darček pre frajera môže dať zabrať

04.05.2017

Aj taký darček pre frajera môže dať zabrať

Sami to dobre poznáme, že inak sa nám kupujú darčeky pre rodinu, inak pre kamarátov, či kolegov a úplne iný objektív si nastavíme, keď sa rozhodneme vybrať darček pre frajera, či frajerku. Hoci si môžeme povedať, že ich už poznáme dostatočne dobre a ten správny darček vymyslíme v priebehu jednej minúty, avšak, nemusí to byť úplne tak!

Darček pre frajera na každú príležitosť

Určite záleží aj na tom, ako dlho sa už s našou druhou polovičkou poznáme, či sa jedná o roky, mesiace alebo je to čerstvá záležitosť, ktorý si avšak tiež určite zaslúži našu nemalú pozornosť. V takom vzťahu sú predsa rôzne výročia, sviatky, narodeniny, meniny, či iné konkrétne príležitosti, ktoré stoja za oslávenie a naša vnútorná pamäť sa tak zrazu stáva skutočne ťažko namáhaným ústrojenstvom nášho tela. Aby toho nebolo málo, tak pri toľkých obdarovaniach, sa nám pokojne môže stať, že nám pomaly, ale isto dôjdu všetky naše nápady, či kategórie darčekov, ktoré si už svoju slávu prežili a aby sme mohli svoj vzťah posunúť opäť niekam ďalej, tak by to chcelo vždy niečo originálne a výnimočné zároveň.

K takým tým tradičným darčekom môžeme určite zaradiť napríklad rôzne voňavky, kozmetiku, oblečenie, lístky do kina, či na futbal alebo sa rozhodneme staviť na romantiku a niečo chutné im uvaríme, či upečieme, aby bol prípadný sviatočný deň skutočne dokonalý. Po čase sa však aj z týchto vecí môžu stať tzv. prežitky a my tak zrazu musíme hľadať ako darček pre frajera opäť niečo nové, aby bola naša láska naozaj nekonečná.

 

Darček pre frajera, ktorý si zamiluje

O chlapoch by sa dalo určite povedať, že sú neskutočnými gurmánmi, ako aj to, že dokážu oceniť naozaj dobré veci. Toto ich umenie sa týka viacerých oblastí života, počnúc ich prácou, koníčkami, dobrým filmom, či aj chutným obedom. Zároveň, sa však o mužoch hovorí aj to, že okrem krásnych žien milujú aj dobré víno, ktoré im vždy dokáže urobiť tú správnu náladu. No a práve fľaška kvalitného a chutného vínka, by nemala chýbať na žiadnom slávnostnom stole, nech by malo ísť iba o skromnú romantickú večeru.

Ako však dostať tento ideálny darček pre muža na ešte vyššiu úroveň, aby si ho tak pamätal naozaj do smrti? Dnes totiž už existujú tzv. personalizované darčekové vína, ktoré okrem lákavého obsahu vo fľaši, zaujmú aj svojim obalom. Reč je o prípadoch, kedy si sami môžete navrhnúť dizajn, či prevedenie danej etikety alebo celej fľaše vína tak, aby bol váš darček v skutku originálnym a nezabudnuteľným.

 

Darček pre frajera

 

Darček pre frajera, ktorý aj hory prenáša

Všetci dobre vieme, že taká láska dvoch ľudí dokáže skutočné zázraky, kedy sa zrazu môže zdať všetko možným a dosiahnuteľným. A presne tak je to aj s našimi darčekovými vínami, ktoré si môžete navrhnúť podľa vašich najtajnejších predstáv, či požiadaviek, aby ste tak svojej polovičke dokázali, ako veľmi vám na nej záleží. Či už sa jedná o vlastný obrázok, dizajn, text, či dokonca živú fotografiu, ako dôkaz vašej lásky, ktorá môže zdobiť etiketu vášho obľúbeného vínka, tak u nás máte dvere vždy otvorené.

A ak by napokon došlo k tomu, že tá vaša láska dosiahne naozaj ten pomyseľný cieľ a bude sa strojiť aj na svadbu, tak tiež tak sa môžete obrátiť na nás. Radi sa postaráme o darček pre frajera, teraz vlastne už snúbenca, či bez problémov obdarujeme aj všetkých vašich pozvaných hostí, aby si tento váš ,,najväčší deň“ zapamätali naozaj do smrti. Naše darčekové vína sú tu s vami vždy a všade, tak ako aj vaša láska.

 

 

Rubriky

Štítky

darček na valentína darčekové fľaše mdž deň žien Zlaté šampanské aký darček aký firemný darček biele víno červené víno červené víno na chudnutie darček k darček k narodeninám darček na deň otcov darček pre frajera darček pre frajera darček pre mamu darček pre muža darček pre muža darčeková fľaša darčeková fľaša darčekové fľaše k narodeninám darčekové víno darčekové víno darčekové víno na valentína darčeky pre mužov degustácia vína delenie vín dream line egrešové víno firemné darčeky firemný darček firemný darček firemný večierok hodnotenie vína hrozno jahodové víno jedlá koštovka vína krst knihy ľadové víno ľadové víno limbašké vína malinové víno mdž miešaný nápoj muži najlepšie vína nápad na darček nápady na darček narodeniny o víne originálny darček pre muža ovocné vína personalizované víno ríbezľové víno šampanské šampanské šampasnké so zlatom šampus Sekt so zlatom silvester skladovanie vína staré víno šumivé víno šumivé víno šumivé víno svadobné víno tip na darček tip na darček tipy na darčeky tipy na darčeky tipy na darčeky účinky vína Valentí valentín valentine vhodný darček pre muža Vianočné darčeky vianočný darček vianočný darček pre mamu Vianočný darček pre otca vianočný darček pre priateľku víno víno víno víno na chudnutie víno na svadbu víno na valentína víno pre ženu vinohrad višňové víno výroba vína výslužkové víno výstava vín zásnuby ženy zlaté šampasnké
NWFiM