Červené víno - na chudnutie to najlepšie!

13.11.2017

Červené víno - na chudnutie to najlepšie!

Je aj vašou prioritou, aby sa vám po lete nevrátili vaše poctivo zhodené kilogramy? Účinným receptom pre vás môže byť aj červené víno.

Všetci to dobre poznáme, kedy nám s príchodom dlhých zimných večerov odbudne povinnosť spontánnych športových aktivít, či iných druhov pohybu a naše telo sa tak opäť začne vracať do svojej komfortnej podoby. Zabrániť tomu môžete napríklad aj pohárikom červeného vína denne.

 

Teplo navonok i vo vnútri

Červené víno a chudnutie je už toľkokrát omieľanou témou našich nežných polovičiek. Práve ženy, ktoré považujú chudnutie za svojho úhlavného nepriateľa, by sa mali určite tešiť z tejto výsady, ktorá prislúcha prioritne práve im. Totiž, ženské telo je výnimočne práve v tom, koľko energie musí vynaložiť k tomu, aby predmetný alkohol spracovalo. Pohár vína ich telo potrápi, zahreje a spáli tým nepotrebnú energiu.

Zároveň, každá žena by si želala, aby jej dokonala postava a mladosť trvali pokiaľ možno večne, pričom aj k tomu môže pitie vína značne dopomôcť. Je to vďaka molekule polyfenolu, ktorá má na zdravie pozitívny účinok. Aby bolo chudnutie efektívnejšie, vyberajte si radšej suché vína, tie sladké majú zbytočne veľa cukru a nesvedčia ani vašej postave.

 

Aj vínna medicína má svoje limity

Aj tu si však treba uvedomiť, že ako každý liek, tak aj víno môže slúžiť svojím pánom, iba v prípade, že sa ho naučia správne používať. Tým máme na mysli jednak jeho vhodné dávkovanie, ktoré sa rovná maximálne jednému až dvom pohárom denne, pričom určite si treba dať pozor aj na správny výber vína.

Totiž, rovnako ako sa nachádza cukor v našich obľúbených sladkostiach, koláčoch a iných hriešnych jedlách, je prítomný aj v radoch nami podávaného vína. Tu by sme si mali zavše uvedomiť, že pokiaľ má byť pre nás víno liekom, tak by sme mali prioritne siahnuť po suchých vínach, ktoré obsahujú iba 2 gramy prírodného cukru. Červené víno na chudnutie je spomedzi všetkých to najlepšie.

Na strane druhej, by sme sa mali určite vyhnúť dnešným mainstreamovým pochúťkam, ako sú ,,vínne striky“ s kofolou, či dokonca so spritom, ktoré môžu napokon celý proces obrátiť proti nám. Takisto by sme sa mali držať ďalej od vín, ktoré už na svojich etiketách obsahujú názvy ako polosladké, či sladké víno, pri ktorých tiež musíme počítať so zvýšeným obsahom škodlivého cukru.

Rubriky

Štítky

darček na valentína darčekové fľaše mdž deň žien Zlaté šampanské aký darček aký firemný darček biele víno červené víno červené víno na chudnutie darček k darček k narodeninám darček na deň otcov darček pre frajera darček pre frajera darček pre mamu darček pre muža darček pre muža darčeková fľaša darčeková fľaša darčekové fľaše k narodeninám darčekové víno darčekové víno darčekové víno na valentína darčeky pre mužov degustácia vína delenie vín dream line egrešové víno firemné darčeky firemný darček firemný darček firemný večierok hodnotenie vína hrozno jahodové víno jedlá koštovka vína krst knihy ľadové víno ľadové víno limbašké vína malinové víno mdž miešaný nápoj muži najlepšie vína nápad na darček nápady na darček narodeniny o víne originálny darček pre muža ovocné vína personalizované víno ríbezľové víno šampanské šampanské šampasnké so zlatom šampus Sekt so zlatom silvester skladovanie vína staré víno šumivé víno šumivé víno šumivé víno svadobné víno tip na darček tip na darček tipy na darčeky tipy na darčeky tipy na darčeky účinky vína Valentí valentín valentine vhodný darček pre muža Vianočné darčeky vianočný darček vianočný darček pre mamu Vianočný darček pre otca vianočný darček pre priateľku víno víno víno víno na chudnutie víno na svadbu víno na valentína víno pre ženu vinohrad višňové víno výroba vína výslužkové víno výstava vín zásnuby ženy zlaté šampasnké
Njc0Mz