Keď vínko dva krát zahreje

28.01.2017

Keď vínko dva krát zahreje

Sami to dobre poznáme, že keď udrú naozaj silné mrazy, tak sa nám veru nikam nechce, ba dokonca ani len si sadnúť s priateľmi niekam do mesta.

O prípadnej práci nad rámec tej povinnej v zamestnaní ani nehovoriac. V takomto období veľmi dobre padne, ak dokážeme nášmu telu pripraviť naozajstný balzam, ktorý vie zahriať telo i dušu.

V našich končinách je v období Vianoc veľmi pekným zvykom, túlajúc sa tak po sviatočných trhoch, ochutnať aj pohár chutného, ale najmä horúceho vareného vínka. V ňom sa spojí chuť našich obľúbených odrôd s príznačnými esenciami klinčekov, škorice, či vanilky. Tento výnimočný nápoj však nemusí byť iba doménou vianočných sviatkov, lež si ho môžeme pripraviť aj v pohodlí domova, kedykoľvek naň dostaneme chuť.

Postup je naozaj jednoduchý a rýchly, ktorý vám zabezpečí pohár chutného vareného vínka skutočne za pár minút. Ako sme už vyššie spomínali tak vám k tomu stačí fľaška, či dve vášho obľúbeného vína, ktoré máte v danej chvíli doma. V tomto smere sa naozaj nemusíte báť žiadnych pokusov, či experimentov, lebo tak ako vám chutí daná odroda z bieleho, ružového, či dokonca ovocného vína za studena, tak rovnako tomu prídete na chuť aj v podobe tej varenej. Ďalej potrebujete väčší hrniec, v ktorom vaše vínko zmiešate so spomínanými klinčekmi, škoricou, vanilkou a cukrom. Dochutiť to môžete prípadne aj nejakým ovocím, pomarančom alebo citrónom. Fantázií sa v tomto smere naozaj medze nekladú. Všetko spolu prevaríte, necháte splynúť chute a vône a keď v tom budete cítiť presne to, čo vám najviac vyhovuje, tak môžete vínko podávať a degustovať.

Pokiaľ sme vás už v tomto okamihu dostatočne navnadili, tak neváhajte navštíviť stránky nášho e-shopu, v ktorom vám ponúkame celú paletu vašich obľúbených a chutných darčekových vín, ktoré sa k tomuto chutnému zimnému nápoju dokonale hodia. Spríjemnite si takto vaše voľné chvíle alebo si ho pokojne vezmite aj na vašu víkendovú chatu a vytvorte si tak atmosféru vždy teplého domova s chuťou vína, ktoré vás vždy povzbudí.

Rubriky

Štítky

darček na valentína darčekové fľaše mdž deň žien Zlaté šampanské aký darček aký firemný darček biele víno červené víno červené víno na chudnutie darček k darček k narodeninám darček na deň otcov darček pre frajera darček pre frajera darček pre mamu darček pre muža darček pre muža darčeková fľaša darčeková fľaša darčekové fľaše k narodeninám darčekové víno darčekové víno darčekové víno na valentína darčeky pre mužov degustácia vína delenie vín dream line egrešové víno firemné darčeky firemný darček firemný darček firemný večierok hodnotenie vína hrozno jahodové víno jedlá koštovka vína krst knihy ľadové víno ľadové víno limbašké vína malinové víno mdž miešaný nápoj muži najlepšie vína nápad na darček nápady na darček narodeniny o víne originálny darček pre muža ovocné vína personalizované víno ríbezľové víno šampanské šampanské šampasnké so zlatom šampus Sekt so zlatom silvester skladovanie vína staré víno šumivé víno šumivé víno šumivé víno svadobné víno tip na darček tip na darček tipy na darčeky tipy na darčeky tipy na darčeky účinky vína Valentí valentín valentine vhodný darček pre muža Vianočné darčeky vianočný darček vianočný darček pre mamu Vianočný darček pre otca vianočný darček pre priateľku víno víno víno víno na chudnutie víno na svadbu víno na valentína víno pre ženu vinohrad višňové víno výroba vína výslužkové víno výstava vín zásnuby ženy zlaté šampasnké
ZjczMDBmN