Šampanské so zlatom nie je vtip

17.10.2017

Šampanské so zlatom nie je vtip

Jedli alebo pili ste už niekedy zlato? A čo tak rovno šampanské so zlatom? Hovoríte, že to je asi úplná hlúposť? Opak je však pravdou!

V dnešnej dobe, kedy ľudia hľadajú neustále niečo nové a exkluzívne zároveň, môže byť už naozaj veľký problém, aby prišli výrobcovia s niečím novým, čo vás naozaj prekvapí. To isté môže platiť aj v oblasti vína, ktoré sa vyrába už od nepamäti a väčšina ľudí ho kategorizuje v základoch iba na biele, ružové a červené. Tých možností je však podstatne viac.

 

Šampanské so zlatom vás prekvapí

 

Príkladom toho sú naše darčekové vína, ktoré vás zaujmú hneď dvakrát. Najskôr si určite všimnete ich etiketu, ktorá tiež nie je úplne bežná. Každý už predsa pozná, že taká správna fľaška vína by mala obsahovať meno vinára, názov konkrétnej odrody, ako aj údaje o obsahu alkoholu, či zvyškového cukru.

Ako sa hovorí, kde iní končia, tak druhí začínajú, a preto prišiel čas na zmenu. Naše darčekové vína prichádzajú v etiketách, ktoré vás zaujmú určite na prvý pohľad. Sami si totiž môžete vybrať, čo sa bude na nich zobrazovať. Či už sa rozhodnete pre nejaký originálny slogan, veršovanku alebo venovanie, tak vašej fantázií sa medze naozaj nekladú.

V prípade, že si vyberiete naše šampanské so zlatom, tak vás to pravé bohatstvo počká vo vnútri. Totiž, okrem chutného a kvalitného vína, sme vám do neho primiešali aj lupene pravého 23 karátového zlata. Možno si poviete, že to môže byť hlúposť, sypať zlato do vína, či šampanského a pokaziť tak jeho chuť. Avšak, opak je pravdou!

Dnes je už možné úplne všetko, a to, čo ešte kedysi nikto nepoznal, je dnes úplne bežnou záležitosťou. Také šampanské zo zlatom nielen že dobre vyzerá, ale rovnako tak dobre aj chutí. S takýmto vínom budete mať v rukách darček na každú príležitosť.

 

Šampanské so zlatom sa postará o prekvapenia

 

Takto máte zrazu alternatívu darčeku nielen na bežné sviatky, či oslavy, ale pokojne sa ním môžete vyzbrojiť aj v prípade, že sa chystáte gratulovať svadobčanom. Tým bude takýto klenot vo fľaši dokonale ladiť s ich zlatými prstienkami a zároveň im bude pripomínať tento výnimočný deň v ich spoločnom živote.

Rovnako tak môžete vyobraziť na etikete aj dátum svadby aj s vašimi menami a urobiť si tak skutočnú pamiatku na celý život. Ak by ste sa zároveň chceli zavďačiť aj vašim hosťom, tak môžete vyrobiť pekné darčekové vínka aj im a ponúknuť im to ako výslužku.

Avšak, pokiaľ by ste chceli váš darček dotiahnuť do naozajstnej dokonalosti, tak máme pre vás ešte jedno prekvapenie. Tým je možnosť umiestniť na etiketu fotku vás alebo vašich blízkych, a tak urobiť vaše darčekové víno ešte viac jedinečným. Ak sa rozhodnete pre naše šampanské so zlatom, tak určite vždy zažiarite.

 

Šampanské so zlatom do každej rodiny

Avšak, taká svadba je iba začiatkom! Vďaka tomu, že si môžete sami vybrať, čo sa bude nachádzať na etikete, tak máte naozaj neobmedzené pole pôsobenia. Narodeniny, meniny, výročia, sviatky, životné úspechy, jubileá, toto všetko stojí za oslávenie, a to všetko si zaslúži zlatý metál ukrytý vo víne, ktorým je šampanské so zlatom.

Prekvapte tak svojich blízkych a ukážte im, že vám na nich skutočne záleží. Hoci sa v jednej známej slovenskej rozprávke hovorí, že aj taká soľ dokáže byť nad zlatom, tak v tomto prípade určite nič nepokazíte, ak mu predsa len dáte prednosť.

Vybrať si môžete z klasického bieleho alebo ružového šumivého vína, ktoré môžeme na vaše želanie zabaliť aj do luxusných obalov na víno, tzv. setov, ktoré ešte viac zdôraznia exkluzivitu vášho darčeku. Ako čerešnička na torte týchto setov sú potom ešte aj pribalené poháre, ktoré už z toho robia plnohodnotný darček, hodný ochutnania.

Rubriky

Štítky

darček na valentína darčekové fľaše mdž deň žien Zlaté šampanské aký darček aký firemný darček biele víno červené víno červené víno na chudnutie darček k darček k narodeninám darček na deň otcov darček pre frajera darček pre frajera darček pre mamu darček pre muža darček pre muža darčeková fľaša darčeková fľaša darčekové fľaše k narodeninám darčekové víno darčekové víno darčekové víno na valentína darčeky pre mužov degustácia vína delenie vín dream line egrešové víno firemné darčeky firemný darček firemný darček firemný večierok hodnotenie vína hrozno jahodové víno jedlá koštovka vína krst knihy ľadové víno ľadové víno limbašké vína malinové víno mdž miešaný nápoj muži najlepšie vína nápad na darček nápady na darček narodeniny o víne originálny darček pre muža ovocné vína personalizované víno ríbezľové víno šampanské šampanské šampasnké so zlatom šampus Sekt so zlatom silvester skladovanie vína staré víno šumivé víno šumivé víno šumivé víno svadobné víno tip na darček tip na darček tipy na darčeky tipy na darčeky tipy na darčeky účinky vína Valentí valentín valentine vhodný darček pre muža Vianočné darčeky vianočný darček vianočný darček pre mamu Vianočný darček pre otca vianočný darček pre priateľku víno víno víno víno na chudnutie víno na svadbu víno na valentína víno pre ženu vinohrad višňové víno výroba vína výslužkové víno výstava vín zásnuby ženy zlaté šampasnké
OTM4MTAyMz