Tip na darček | Vieme aké darčeky hľadajú muži

09.04.2017

Tip na darček | Vieme aké darčeky hľadajú muži

Neviete aký darček kúpiť? Máme odpovede zo štúdie, ktoré vám poradia. Tipy na darčeky priamo od mužov.

Tip na darček

 

Vybrať vhodný darček, či už pre kamaráta alebo manželku, nie je vždy najľahšia záležitosť.  Mnohokrát sa stane, že sme presvedčený, že darček kúpime bez menších problémov, ako ukázal aj prieskum na viac než 14000  sledovaných kupujúcich vo Veľkej Británii. Ako štúdia ukázala väčšina dobrovoľníkov, ktorý sa zúčastnili štúdie odkladala nákup darčeka ( okrem svadobných darov) na poslednú príležitosť. 89 percent darčekov bolo nakúpených v posledných 7 pracovných dňoch.

Keď sa následne pýtali, na základe čoho vyberali dar pre obdarovaného, ukázalo sa, že vyberali podľa rovnakej schémy. Väčšina kupovala darček na základe posledných dostaných darčekov v jej blízkom okolí.

Výnimku tvorilo 43 percent žien, ktoré kupovali darček na základe vnútorného presvedčenia, čo sa páči mne, bude sa aj druhému (vrátane mužov).

Výsledok štúdie spätne ukázal, že samotný zúčastnený boli priam prekvapený, akým rovnakým vzorcom postupovali pri kúpe darčeka.

Keďže sa agentúra zaujímala aj o spätnú väzbu obdarovaných, podarilo sa zistiť,  že až 74 percent darčekov boli takzvané lapače prachu. Agentúra, avšak už neuvádza, koľko obdarovaných spätne odpovedalo na druh darčeka.

Prínosom tejto štúdie je však zostávajúcich  26 percent (nelapačov prachu), ktoré sú delené najmä  na základe pohlavia.

Ako štúdia ukázala, čo nás nesmierne potešilo, kvalitné darčekové víno skončilo na 2. mieste u mužov a na 4. mieste u žien.

Keďže by tento článok, ako výsledok štúdie na tip na darček by bol nesmierne dlhý, vybrali sme kategórie darčekov, ktoré sa priamo zhodovali s našimi produktami, avšak nevynechali sme stručné zhrnutie darčekov, ktoré boli lepšie hodnotené obdarovanými ako pekný a vhodný darček.

 

Tip na darček

 

Zoradenia podľa umiestnenia:

Tipy na darčeky pre mužov

  1. Víkendový pobyt so zameraním - záľuby – športovec, cestovateľ, lyžiar, rybár, poľovník a hráč pokru. Je dôležité uviesť, že 97 respondentov uviedlo, že by  preferovali si „vychutnať daný zážitok sami),  okrem hráčov pokru.
  2. Darčekové víno na pamiatku – záujmy alebo zameranie obdarovaného ukazuje, že nie je rozdiel vo veku alebo s konkrétnymi záľubami mužov. Musíme avšak uviesť, že naše darčekové vína neboli predmetom štúdie, keďže štúdia bola vykonávaná mimo pôsobenia našej spoločnosti. A tento tip na darček vychádza z celkového hodnotenia obdarovaných v UK.
  3. Kvalitný tvrdý alkohol s pôvodom a ročníkom – v tomto prípade, nie je  prekvapením, že ako perfektný darček zvolili muži  kvalitu a vek alkoholu.  Miesto získala whisky SHINGLE MOLD 18 rokov a staršia.
  4. Dovolenka – respondenti neuviedli, či s rodinou alebo bez, keďže sa štúdia nezamerávala na status obdarovaného muža a nedalo sa presne zistiť, aký tip darčeka preferujú slobodní muži alebo ženatí muži.
  5. Voľný byt pre kamarátov na víkendv tomto preferovali muži do 25 rokov, ktorý uviedli, že by chceli mať pánsku jazdu so svojimi kamarátmi. Avšak je zaujímavé, že na základe výsledkov by tento darček prijalo aj 19 percent mužov nad 55 rokov.

Keďže, ako sa ukázalo podľa štúdie, najlepšie a najžiadanejšie tipy na darčeky pre mužov tvorili väčšinu, ktorú kupujúci nezohľadnili pri kúpe darčeka.

 

Ako vybrať darček pre muža – tipy na darčeky

Keďže sa aj my snažíme prispôsobiť trhu, vybrali sme podľa obľúbenosti našich zákazníkov a rozdelenia podľa veku a voľno časových aktivít.

Tip  na darček pre mladého muža ak hľadáte darček na oslavu 18Tip na darček pre muža. Narodenín alebo chcete docieliť wau efekt, podľa našich skúseností  je najlepším darčekom zlaté šampanské s venovaním. Dôvod je priam prozaický. Obdarovaný sa môže so šampanským, kde pláva zlato pochváliť medzi svojimi kamarátmi. S fľaškou kvalitného červeného vína už taký úspech a waw efekt medzi mladými kamarátmi nedocieli.

 

Tip na darček pre milovníka športov – v tomto prípade by sme odporučili jednoznačne darčekové víno z kategórie záľuby a zamestnania, kde nájdete darčekové fľaše pre športovcov, rybárov, darčekové fľaše pre policajtov a ostatné.

 

Tip na darček pre zrelého muža –  keďže sa našim zákazníkom osvedčilo kvalita za rozumnú cenu, sme presvedčený, že kvalitné darčekové víno v peknej ozdobnej fľaši je super dar. Víno môže obdarovaný pridať do svojho archívu vín a zároveň sa pokochať dokonalým prevedením etikety.

 

Tip na darček pre kolegu -  prijateľná cena a vkusná fľaša kvalitného vína. Toto bolo naše zadanie pre našich dizajnérov etikiet. Následne sa nám podarilo vytvoriť produkt, ktorý sa stal top seller behom pár dní. Darčekové víno je v talianskej fľaške „futura“, etiketa je prispôsobená dĺžke fľaše a ako Angličania hovoria je to takzvaný otáčač hláv. Keď idete a je fľaška vo výklade, otočíte sa za ňou.

 

Tip na darček pre muža okrúhle narodeniny 30, 40, 50 , 60 ....  sme si vedomý, že darček na takúto významnú udalosť musí taktiež prezentovať aj toho, kto obdarováva. Preto sme pripravili luxusnú sériu darčekových vín a setov, ktoré majú už viac ako 2 roky obrovský úspech u zákazníkov. O čom svedčí aj to, že nám volajú zákazníci, že dostali darčekový set od našej firmy a chceli by sami taký istý darovať oni sami.

Tip na darček pre najlepšieho kamaráta – aby sa umocnilo to, že ste najlepší kamaráti jednoznačne odporúčame darčekové víno alebo zlaté šampanské s fotografiou. Najvhodnejšie by bolo, ak by ste na fotografii boli spolu, čo dodá v takomto prípade jedinečnosť darčeka a taktiež si pripomeniete Vašu spoločnú chvíľu.

Tip na darček pre muža bežné narodeniny – Dlho sme rozmýšľali, ako vyrobiť kovovú etiketu,Tip na darček narodeniny kde sa dá použiť každý vek oslávenca. Keďže spojenie kvalitného vína a kovovej etikety s akýmkoľvek vekom bolo veľmi žiadané od našich zákazníkov, priniesli sme v roku 2017 novinku v podobe kovovej etikety v zlatom prevedení. Veríme, že aj táto kombinácia očarí obdarovaného. Toto spojenie vytvára taktiež dojem jedinečnosti, keďže je na fľaške vína alebo šampanského priamo vek oslávenca.

 

Samozrejmosťou je vždy kvalita na prvom mieste a to si aj my veľmi dobre uvedomujeme. Preto v našej ponuke vín nájdete iba vysoko kvalitné odborové vína, ktoré spĺňajú najvyššie nároky spotrebiteľa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rubriky

Štítky

darček na valentína darčekové fľaše mdž deň žien Zlaté šampanské aký darček aký firemný darček biele víno červené víno červené víno na chudnutie darček k darček k narodeninám darček na deň otcov darček pre frajera darček pre frajera darček pre mamu darček pre muža darček pre muža darčeková fľaša darčeková fľaša darčekové fľaše k narodeninám darčekové víno darčekové víno darčekové víno na valentína darčeky pre mužov degustácia vína delenie vín dream line egrešové víno firemné darčeky firemný darček firemný darček firemný večierok hodnotenie vína hrozno jahodové víno jedlá koštovka vína krst knihy ľadové víno ľadové víno limbašké vína malinové víno mdž miešaný nápoj muži najlepšie vína nápad na darček nápady na darček narodeniny o víne originálny darček pre muža ovocné vína personalizované víno ríbezľové víno šampanské šampanské šampasnké so zlatom šampus Sekt so zlatom silvester skladovanie vína staré víno šumivé víno šumivé víno šumivé víno svadobné víno tip na darček tip na darček tipy na darčeky tipy na darčeky tipy na darčeky účinky vína Valentí valentín valentine vhodný darček pre muža Vianočné darčeky vianočný darček vianočný darček pre mamu Vianočný darček pre otca vianočný darček pre priateľku víno víno víno víno na chudnutie víno na svadbu víno na valentína víno pre ženu vinohrad višňové víno výroba vína výslužkové víno výstava vín zásnuby ženy zlaté šampasnké
NDA5Y