Darčekové víno na narodeniny

28.02.2018

Darčekové víno na narodeniny

Aj také víno k narodeninám môže mať viacero podôb. Vyberte si darčekové víno podľa vlastných predstáv!

Sami dobre vieme, že takou fľašou vína k sviatku nikdy nič nepokazíme. Či už poslúži ako vhodný aperitív na prípadný prípitok alebo tak skvele zapadne do vínnej chladničky obdarovaného, tak úspech je vždy zaručený. Avšak, dnes už môže mať fľaša vína oveľa adresnejšiu a osobnejšiu funkciu, ktorá z nej urobí priam darčekové víno na narodeniny.

Výber je na vás

Spôsobov, ako vyzdobiť vaše darčekové víno je hneď niekoľko. Jednak si môžete nechať záležať na vzhľade samotnej fľašky, či použitej etikety. Tá môže obsahovať dizajn desiatok už navrhnutých a vyhotovených etikiet alebo sa môžete sami pasovať do pozície jej tvorcu a vyrobiť tak naozaj originálny darček k narodeninám pre vášho blízkeho. Obľúbenými textami sú frázy ako: ,,z lásky, pre teba, pre kamarátku, pre výnimočnú osobu alebo ďakujem že si!“

Rovnako tak, môžete rozhodovať aj o obsahu darčekového vína, ktoré v sebe môže ukrývať buďto vašu obľúbenú odrodu, ako napríklad Irsai Oliver, Rizling Rýnsky alebo červenú Frankovku alebo môžete dať prednosť momentálnym trendovým vínam v podobe ovocného Ríbezľáku, či dokonca vínu so zlatom.

Darčekové víno na narodeniny zabalíme za vás

Aby bol darček naozaj darčekom, tak by sa patrilo, aby bol aj patrične zabalený a nemuseli ste si tak robiť už ďalšie starosti s jeho výzdobou u vás doma. V tomto smere, vám darčekové vína rovnako tak vedia vyjsť v ústrety a ponúkajú vlastné obaly alebo boxy na víno.

Tie môžu byť buďto klasicky kartónové, pričom sú vo verzii pre jedno, dve, či tri darčekové vína alebo ich viete esteticky skombinovať aj s pohármi na víno, či šampanské. Na strane druhej, môžete siahnuť aj po autentickom drevenom boxe, ktorý je vyrobený z pravého dreva a dodá tak vášmu vínnemu setu jedinečný prírodný nádych. Vďaka tomu, môžete mať darčekové víno na narodeniny zabalené už skôr, ako u vás zazvoní kuriér.

Rubriky

Štítky

darček na valentína darčekové fľaše mdž deň žien Zlaté šampanské aký darček aký firemný darček biele víno červené víno červené víno na chudnutie darček k darček k narodeninám darček na deň otcov darček pre frajera darček pre frajera darček pre mamu darček pre muža darček pre muža darčeková fľaša darčeková fľaša darčekové fľaše k narodeninám darčekové víno darčekové víno darčekové víno na valentína darčeky pre mužov degustácia vína delenie vín dream line egrešové víno firemné darčeky firemný darček firemný darček firemný večierok hodnotenie vína hrozno jahodové víno jedlá koštovka vína krst knihy ľadové víno ľadové víno limbašké vína malinové víno mdž miešaný nápoj muži najlepšie vína nápad na darček nápady na darček narodeniny o víne originálny darček pre muža ovocné vína personalizované víno ríbezľové víno šampanské šampanské šampasnké so zlatom šampus Sekt so zlatom silvester skladovanie vína staré víno šumivé víno šumivé víno šumivé víno svadobné víno tip na darček tip na darček tipy na darčeky tipy na darčeky tipy na darčeky účinky vína Valentí valentín valentine vhodný darček pre muža Vianočné darčeky vianočný darček vianočný darček pre mamu Vianočný darček pre otca vianočný darček pre priateľku víno víno víno víno na chudnutie víno na svadbu víno na valentína víno pre ženu vinohrad višňové víno výroba vína výslužkové víno výstava vín zásnuby ženy zlaté šampasnké
MWE3ZjE5Yz