Personalizované darčekové fľaše

28.02.2018

Personalizované darčekové fľaše

Najkrajší darček je vždy ten osobný, ktorý si viete vždy upraviť podľa svojich predstáv. Presne ako personalizované darčekové fľaše.

Už viac krát ste sa prechádzali regálmi obchodov a pri pohľade na fľaše vína ste si predstavovali, ako by to asi vyzeralo, keby tak mohli niesť vašu podobu? Čo všetko by ste do nich vpísali, zaznačili, resp. ako by ste ich čo najlepšie odlíšili od všetkých ostatných? Kedysi možno len otázka na zamyslenie, dnes už skutočnosť. Personalizované darčekové fľaše sú pripravené k vašim službám.

S básnickým črevom alebo bez

Prvými darčekmi vôbec boli iba vlastnoručne napísané básničky, či venovania, ktoré boli priamo zo srdca a potrebovali ste k ním len pero a papier. Dnes už doba pokročila a vy viete svoje pocity, či myšlienky písať do mailu alebo na sociálne siete. Čo však skúsiť to na víno?

Personalizované darčekové fľaše sú vašim nepopísaným listom papiera, ktorý môžete využiť vo svoj prospech. Sami si totiž môžete vybrať vzor etikety, aj s konkrétnym textom, ktorý bude zdobiť vaše vínko. Texty to môžu byť krátke aj dlhé, zamilované aj vtipné, fantázii sa medze naozaj nekladú.

Víno, ktoré má tvár

Aj dobre napísaný text ešte viac vynikne, ak ho dokážete spojiť s pekným obrázkom, či dokonca originálnou fotografiou, na ktorej bude ideálne obdarovaná osoba. Aj v tomto smere, vám ponúkajú personalizované darčekové fľaše riešenie.

Pokojne si vyberte fotku, ktorú by ste radi umiestnili na vínnu etiketu a ostatné už nechajte na nás. Takýmto spôsobom, môžete ozvláštniť napríklad aj vašu svadobnú fotografiu, fotku z prvého rande, zo školskej ročenky, či úplne obyčajnú fotografiu, ktorú nájdete u vás doma a radi by ste ju zvečnili na fľaši vína. Personalizované darčekové fľaše, pre vás osobne!

Rubriky

Štítky

darček na valentína darčekové fľaše mdž deň žien Zlaté šampanské aký darček aký firemný darček biele víno červené víno červené víno na chudnutie darček k darček k narodeninám darček na deň otcov darček pre frajera darček pre frajera darček pre mamu darček pre muža darček pre muža darčeková fľaša darčeková fľaša darčekové fľaše k narodeninám darčekové víno darčekové víno darčekové víno na valentína darčeky pre mužov degustácia vína delenie vín dream line egrešové víno firemné darčeky firemný darček firemný darček firemný večierok hodnotenie vína hrozno jahodové víno jedlá koštovka vína krst knihy ľadové víno ľadové víno limbašké vína malinové víno mdž miešaný nápoj muži najlepšie vína nápad na darček nápady na darček narodeniny o víne originálny darček pre muža ovocné vína personalizované víno ríbezľové víno šampanské šampanské šampasnké so zlatom šampus Sekt so zlatom silvester skladovanie vína staré víno šumivé víno šumivé víno šumivé víno svadobné víno tip na darček tip na darček tipy na darčeky tipy na darčeky tipy na darčeky účinky vína Valentí valentín valentine vhodný darček pre muža Vianočné darčeky vianočný darček vianočný darček pre mamu Vianočný darček pre otca vianočný darček pre priateľku víno víno víno víno na chudnutie víno na svadbu víno na valentína víno pre ženu vinohrad višňové víno výroba vína výslužkové víno výstava vín zásnuby ženy zlaté šampasnké
YWY0Zm