Darujte mamkám originálny darček

09.05.2017

Darujte mamkám originálny darček

Blíži sa druhá májová nedeľa. Deň, ktorý patrí našim mamám. Ak si aj vy myslíte, že máte tú najlepšiu maminku na svete, mali by ste popremýšľať nad drobnosťou, ktorou jej vyčaríte úsmev na tvári.

Personalizované víno pre jedinečnú mamu

 

Určite ste už neraz stáli v obchode s darčekovými predmetmi a premýšľali ste, čo vybrať pre svojich priateľov či členov rodiny. Ak niekomu darujete figúrku s vtipným textom alebo balíček kozmetiky, isto to s úsmevom prijme a ocení, pretože sa teší, že ste si naňho spomenuli. Keď sa však rozhodujete o darčeku pre svoju mamu, tu je potrebné byť o niečo originálnejší. Mama je len jedna a prechovávame k nej city ako k žiadnej inej žene. Koniec koncov, to, čo pre nás robia naše mamy, vedia najlepšie asi až tí z nás, ktorí sa sami stali rodičmi a každý deň sa venujú starostlivosti o svoje ratoliestky.

Najčastejšie darujeme našim mamám k sviatku čokoládu a kvety, avšak zaiste nič nepokazíte ani fľašou dobrého vína, s ktorým si mamka môže večer posedieť pri obľúbenom seriáli alebo ho naliať svojim hosťom počas slávnostného nedeľného obeda. Zájsť do supermarketu a víno kúpiť tam je síce ľahké riešenie, no takým darčekom ku Dňu matiek až tak neočaríte. Kvalitných značiek je na trhu množstvo, avšak vy môžete mamke darovať víno s 23-karátovým zlatom a s osobným venovaním na etikete. Uvidíte, ako sa jej budú dojatím lesknúť oči.

Vymyslite na vínovú etiketu vlastný text

 

Fantastické na personalizovaných vínach je to, že v cene vína je zahrnutý už aj grafický návrh etikety. Texty na etikety si na stránke Darceky-vino.sk môžete zadávať v slovenčine, ale aj maďarčine, nemčine, češtine či poľštine, čo je ideálne, pokiaľ máte známych zo zahraničia. Ku Dňu matiek sa hodí využívať najmä motívy sŕdc a kvetov, lebo pôsobia nežne a vyjadria to, čo k mame cítime. Nad venovaním si môžete potrápiť hlavu alebo sa inšpirujte najčastejšie používanými textami. Pre najlepšiu mamu; Mamičke zo srdca; Mami, ľúbim ťa; Jedinečné víno pre jedinečnú mamu; Pre najzlatšiu maminku; Na zdravie, mami – aj tieto nápisy sa môžu objaviť na vašom darovanom víne, bielom šumivom, bielom polosuchom, ružovom polosuchom a pod. Fľaša bude pôsobiť luxusne aj vďaka jedlým lupienkom zo zlata, ktoré sa na svetle nádherne ligocú. Možno bude napokon vaša maminka aj ľutovať toto fantastické vínko otvoriť a radšej si ho vystaví do vitríny.

Rubriky

Štítky

darček na valentína darčekové fľaše mdž deň žien Zlaté šampanské aký darček aký firemný darček biele víno červené víno červené víno na chudnutie darček k darček k narodeninám darček na deň otcov darček pre frajera darček pre frajera darček pre mamu darček pre muža darček pre muža darčeková fľaša darčeková fľaša darčekové fľaše k narodeninám darčekové víno darčekové víno darčekové víno na valentína darčeky pre mužov degustácia vína delenie vín dream line egrešové víno firemné darčeky firemný darček firemný darček firemný večierok hodnotenie vína hrozno jahodové víno jedlá koštovka vína krst knihy ľadové víno ľadové víno limbašké vína malinové víno mdž miešaný nápoj muži najlepšie vína nápad na darček nápady na darček narodeniny o víne originálny darček pre muža ovocné vína personalizované víno ríbezľové víno šampanské šampanské šampasnké so zlatom šampus Sekt so zlatom silvester skladovanie vína staré víno šumivé víno šumivé víno šumivé víno svadobné víno tip na darček tip na darček tipy na darčeky tipy na darčeky tipy na darčeky účinky vína Valentí valentín valentine vhodný darček pre muža Vianočné darčeky vianočný darček vianočný darček pre mamu Vianočný darček pre otca vianočný darček pre priateľku víno víno víno víno na chudnutie víno na svadbu víno na valentína víno pre ženu vinohrad višňové víno výroba vína výslužkové víno výstava vín zásnuby ženy zlaté šampasnké
NTJhOD