Romantická večera s personalizovaným vínom, ktoré za vás povie ľúbim ťa

19.12.2017

Romantická večera s personalizovaným vínom, ktoré za vás povie ľúbim ťa

Chystáte romantické prekvapenie pre vašu lásku? S personalizovaným vínom dostane slovíčko ,,ľúbim ťa“ úplne iný význam!

Mohli by sme to označiť azda za najkrajšie chvíle v našom živote, keď sa nám podarí spoznať človeku, ktorému natoľko bezvýhradne dôverujeme, aby sme mu dokázali priamo do očí povedať tie kúzelné slová ,,ľúbim ťa!“ Pre tých, ktorí chcú byť v danej chvíli ešte viacej originálni, tak môžu prísť vhod vína s personalizovanou etiketou, ktoré tieto city vyjadria za vás.

Všetko má svoje miesto

Pokiaľ chceme, aby táto spoločná chvíľ navždy ostala v našich spomienkach, tak sa na ňu treba náležite pripraviť. Všetko musí byť vyladené do najmenšieho detailu. Veď to poznáte: ,,chutná večera, sviečky, príjemná hudba, vonku takmer tma - romantika ako vyšitá!“ Samozrejme, nemôžeme zabudnúť na to najdôležitejšie, a tým je fľaška kvalitného vína.

Avšak, tento opojný nápoj lásky, môže mať druhoradé poslanie. Mnohým z nás totiž viazne kameň v hrdle pri pomyslení, že by z nás v danej chvíli mali vypadnúť tie čarovné slová ,,ľúbim ťa.“ Pochopiteľne, Shakespeare bol na svete len jeden a pokiaľ sme mu práve z oka nevypadli, tak s tým môžeme mať vážny problém. Riešením pre vás môže byť, vpísať toto vaše vyznanie priamo do konkrétnej fľašky. Poslúžia vám k tomu naše personalizované vína, ktoré sa žiadnym citom nebránia.

 Jednoducho, ale aj vo veršoch

Určite sa nájdu aj takí, ktorí nedokážu svoju lásku vtesnať iba do dvoch slov, a radi by svojej milej vyznali city celou ódou na radosť. V takomto prípade, nám môže v našom hrdle vyschnúť aj dva krát, najmä ak nechceme, aby sme na tom čokoľvek pokazili. Opäť však môžeme staviť na staré známe pravidlo, že papier znesie a personalizovaná fľaša vína ešte viac!

Nebráňte sa preto vyznať vaše city ako vám vaše srdce prikazuje alebo sa aj pokojne zverte do rúk našich špecialistov, ktorých rukami už nejaké tie básne prešli. Personalizované vína sú predsa našou parketou, a preto si myslíme, že sa nám podarí nájsť rým na každé jedno slovko lásky, ktoré chcete adresovať vašej milej. Buďte naozaj originálny a vystrojte pre vás oboch naozaj romantickú večeru, na ktorej nebudú chýbať naše personalizované vína, ktoré za vás povedia ,,ľúbim ťa!“

Rubriky

Štítky

darček na valentína darčekové fľaše mdž deň žien Zlaté šampanské aký darček aký firemný darček biele víno červené víno červené víno na chudnutie darček k darček k narodeninám darček na deň otcov darček pre frajera darček pre frajera darček pre mamu darček pre muža darček pre muža darčeková fľaša darčeková fľaša darčekové fľaše k narodeninám darčekové víno darčekové víno darčekové víno na valentína darčeky pre mužov degustácia vína delenie vín dream line egrešové víno firemné darčeky firemný darček firemný darček firemný večierok hodnotenie vína hrozno jahodové víno jedlá koštovka vína krst knihy ľadové víno ľadové víno limbašké vína malinové víno mdž miešaný nápoj muži najlepšie vína nápad na darček nápady na darček narodeniny o víne originálny darček pre muža ovocné vína personalizované víno ríbezľové víno šampanské šampanské šampasnké so zlatom šampus Sekt so zlatom silvester skladovanie vína staré víno šumivé víno šumivé víno šumivé víno svadobné víno tip na darček tip na darček tipy na darčeky tipy na darčeky tipy na darčeky účinky vína Valentí valentín valentine vhodný darček pre muža Vianočné darčeky vianočný darček vianočný darček pre mamu Vianočný darček pre otca vianočný darček pre priateľku víno víno víno víno na chudnutie víno na svadbu víno na valentína víno pre ženu vinohrad višňové víno výroba vína výslužkové víno výstava vín zásnuby ženy zlaté šampasnké
ZjFjYjJjN