Šampanské so zlatom

18.01.2017

Keď chceme niekoho skutočne potešiť, tak sa zväčša rozhodneme buchnúť po vačku a kúpiť mu nejaký zlato v podobe náramku ...

 či prsteňa, ktoré tak maximálne zvýraznia,Šampanské zlaté ako veľmi nám na danom človeku záleží. Pokiaľ ešte chceme, aby bola atmosféra pri obdarúvaní naozaj dokonalá, tak zväčša siahneme po nejakej dobrej fľaške vína, ktorou to celé zapijeme. Prečo ale neurobiť v tomto smere tiež gesto skutočnej vďaky a nepridať tak vzácne zlato aj do tohto vínneho moku?

Možno si poviete, že to môže byť hlúposť, sypať zlato do vína, či šampanského a pokaziť tak jeho chuť. Avšak, opak je pravdou! Dnes je už možné úplne všetko, a to, čo ešte kedysi nikto nepoznal, je dnes úplne bežnou záležitosťou. Také šampanské zo zlatom nielen že dobre vyzerá, ale rovnako tak dobre aj chutí. Všetky 23-karatové zlaté lupene sú maximálne vhodné na konzumáciu, a preto si svoje vínko môžete vychutnať naozaj dosýta.

Takto máte zrazu alternatívu darčeku nielen na bežné sviatky, či oslavy, ale pokojne sa ním môžete vyzbrojiť aj v prípade, že sa chystáte gratulovať svadobčanom. Tým bude takýto klenot vo fľaši dokonale ladiť s ich zlatými prstienkami a zároveň im bude pripomínať tento výnimočný deň v ich spoločnom živote. Svadbou to však ani zďaleka nekončí a vďaka tomu, že si sami môžete navoliť čo presne sa bude nachádzať na konkrétnej etikete, či v podobe ozdôb aj na samotnej fľaške, tak máte zrazu univerzálny darček na každú príležitosť. Zlato ešte nikdy nebolo tak dostupné, ako teraz!

Rubriky

Štítky

darček na valentína darčekové fľaše mdž deň žien Zlaté šampanské aký darček aký firemný darček biele víno červené víno červené víno na chudnutie darček k darček k narodeninám darček na deň otcov darček pre frajera darček pre frajera darček pre mamu darček pre muža darček pre muža darčeková fľaša darčeková fľaša darčekové fľaše k narodeninám darčekové víno darčekové víno darčekové víno na valentína darčeky pre mužov degustácia vína delenie vín dream line egrešové víno firemné darčeky firemný darček firemný darček firemný večierok hodnotenie vína hrozno jahodové víno jedlá koštovka vína krst knihy ľadové víno ľadové víno limbašké vína malinové víno mdž miešaný nápoj muži najlepšie vína nápad na darček nápady na darček narodeniny o víne originálny darček pre muža ovocné vína personalizované víno ríbezľové víno šampanské šampanské šampasnké so zlatom šampus Sekt so zlatom silvester skladovanie vína staré víno šumivé víno šumivé víno šumivé víno svadobné víno tip na darček tip na darček tipy na darčeky tipy na darčeky tipy na darčeky účinky vína Valentí valentín valentine vhodný darček pre muža Vianočné darčeky vianočný darček vianočný darček pre mamu Vianočný darček pre otca vianočný darček pre priateľku víno víno víno víno na chudnutie víno na svadbu víno na valentína víno pre ženu vinohrad višňové víno výroba vína výslužkové víno výstava vín zásnuby ženy zlaté šampasnké
ZjI3MDgwNm