Šumivé víno ako darček

20.03.2018

Šumivé víno ako darček

Každý veľký sviatok treba riadne osláviť! Úspech máte zaručený, pokiaľ k tomu použijete šumivé víno ako darček.

Ku každej správnej oslave už neodmysliteľne patrí aj vhodný prípitok, ktorý je buďto akýmsi vyvrcholením celej akcie alebo to naopak celé odštartuje. Ideálne, ak sa k tomu použije fľaša šampanského, ktoré pôsobí v tomto smere viac exkluzívne a prípadné rituály spojené s jeho otváraním navodia tú pravú oslavnú atmosféru. Šumivé víno ako darček je preto voľba číslo jedna.

Šumivé víno ako darček nielen na prípitok

Avšak, v dnešnej dobe nemusí slúžiť fľaša šampanského zďaleka iba na prípitok, či jeho rýchle rozliate okolo stojacím oslávencom, lež sa celkom trefne dá použiť aj ako hlavný darček. 

V takom prípade, je tu možnosť pohrať sa aj s jeho vizuálom a vyzdobiť prípadnú etiketu, či samotnú fľašku podľa vlastných predstáv. Môžete si vybrať z viacerých už vyhotovených motívov, či si vytvoriť dokonca vlastný. Šumivé víno ako darček sa tak dostane na úplne inú úroveň.

 

šumivé víno so zlatom

 

Zlato, ktoré chutí

Komu by nestačili samotné bublinky, ktoré ukrývajú tieto šumivé vína, tak môžete siahnuť aj po verzii, ktorá je doslova zasypaná zlatom. Na mysli máme neodolateľné zlaté lupene, ktoré sú vyrobené z pravého 23-karátového zlata a vášmu šampanskému tak dodajú na atraktivite.

Nemusíte sa vôbec strachovať, či mať obavy z ich nežiaducich účinkov pri prípadnej konzumácií, lebo sú maximálne neškodné, pričom sa vám budú jemne rozplývať na jazyku. Vďaka tomu môže poslúžiť šumivé víno ako darček, aj ako vhodná výslužka na takej svadbe, ktorá sa tak stane naozaj zlatou.

Rubriky

Štítky

darček na valentína darčekové fľaše mdž deň žien Zlaté šampanské aký darček aký firemný darček biele víno červené víno červené víno na chudnutie darček k darček k narodeninám darček na deň otcov darček pre frajera darček pre frajera darček pre mamu darček pre muža darček pre muža darčeková fľaša darčeková fľaša darčekové fľaše k narodeninám darčekové víno darčekové víno darčekové víno na valentína darčeky pre mužov degustácia vína delenie vín dream line egrešové víno firemné darčeky firemný darček firemný darček firemný večierok hodnotenie vína hrozno jahodové víno jedlá koštovka vína krst knihy ľadové víno ľadové víno limbašké vína malinové víno mdž miešaný nápoj muži najlepšie vína nápad na darček nápady na darček narodeniny o víne originálny darček pre muža ovocné vína personalizované víno ríbezľové víno šampanské šampanské šampasnké so zlatom šampus Sekt so zlatom silvester skladovanie vína staré víno šumivé víno šumivé víno šumivé víno svadobné víno tip na darček tip na darček tipy na darčeky tipy na darčeky tipy na darčeky účinky vína Valentí valentín valentine vhodný darček pre muža Vianočné darčeky vianočný darček vianočný darček pre mamu Vianočný darček pre otca vianočný darček pre priateľku víno víno víno víno na chudnutie víno na svadbu víno na valentína víno pre ženu vinohrad višňové víno výroba vína výslužkové víno výstava vín zásnuby ženy zlaté šampasnké
MTRhZDI3M