Víno a firemný večierok

13.10.2017

Víno a firemný večierok

Možno je to len fenomén súčasnej doby, ktorá má za cieľ neustáleho socializovania sa všetkých a všetkého alebo za to môže aj prílev zahraničných firiem, ktoré sem so sebou priniesli aj svoju kultúru v podobe firemných večierkov, ktoré sa konajú naprieč všetkými poschodiami neustále rastúcich business centier.

 Je to však aj priestor, kedy sa môže na pracovisku popíjať alkohol, ako napríklad aj víno.

 

Poteší kolektív aj naše chuťové kanáliky

Víno, ako jemná forma alkoholu vyhovuje väčšine ľudí, ktorí ho dokážu popíjať aj celý večer a stále im nezmizne úsmev z tváre. Zároveň, stále je tam nádej, že popri zvyšujúcej sa nálade, nám ostane v zálohe aj stále prítomná profesionalita a môžeme pokojne rozoberať s kolegami, či obchodnými partnermi aj naše pracovné veci. Práve preto je víno a firemný večierok ideálnou kombináciou, ktorú keby nahradil nejaký tvrdý alkohol, tak by to mohlo dopadnúť úplne inak.

Na strane druhej, súčasťou takýchto večierkov sú pochopiteľne aj spoločné večere alebo pohostenia vo forme švédskych stolov, ktoré ukrývajú na svojich táckach počas celého trvania akcie samé dobroty. Na svete tak máme ďalšiu neodolateľnú dvojicu, ktorou je víno a dobre jedlo. Syry, rezne, údené mäso, olivy, toto všetko sa dá ideálne skombinovať s pohárom vychladeného vína, vďaka ktorému nám dané jedlo chutí ešte lepšie.

 

Víno, ktoré má meno

Dobrým zvykom na firemných akciách je potom aj riadená (alebo aj slepá) ochutnávka konkrétnych vín, ktoré vám okrem samotného pôžitku z požívania zabezpečia aj rozšírenie vašich vedomostí v danej oblasti. Zväčša sa tak koná na popud dobrých firemných vzťahov s konkrétnym výrobcov vína, či ako protihodnota za vzájomne sprostredkované služby medzi danými spoločnosťami. Pravdou je však jedno, a to, že touto kombináciou nikdy nič nepokazíte, a teda víno a firemný večierok budú vždy vyváženými partnermi na ceste za spokojnými zamestnancami.

Rubriky

Štítky

darček na valentína darčekové fľaše mdž deň žien Zlaté šampanské aký darček aký firemný darček biele víno červené víno červené víno na chudnutie darček k darček k narodeninám darček na deň otcov darček pre frajera darček pre frajera darček pre mamu darček pre muža darček pre muža darčeková fľaša darčeková fľaša darčekové fľaše k narodeninám darčekové víno darčekové víno darčekové víno na valentína darčeky pre mužov degustácia vína delenie vín dream line egrešové víno firemné darčeky firemný darček firemný darček firemný večierok hodnotenie vína hrozno jahodové víno jedlá koštovka vína krst knihy ľadové víno ľadové víno limbašké vína malinové víno mdž miešaný nápoj muži najlepšie vína nápad na darček nápady na darček narodeniny o víne originálny darček pre muža ovocné vína personalizované víno ríbezľové víno šampanské šampanské šampasnké so zlatom šampus Sekt so zlatom silvester skladovanie vína staré víno šumivé víno šumivé víno šumivé víno svadobné víno tip na darček tip na darček tipy na darčeky tipy na darčeky tipy na darčeky účinky vína Valentí valentín valentine vhodný darček pre muža Vianočné darčeky vianočný darček vianočný darček pre mamu Vianočný darček pre otca vianočný darček pre priateľku víno víno víno víno na chudnutie víno na svadbu víno na valentína víno pre ženu vinohrad višňové víno výroba vína výslužkové víno výstava vín zásnuby ženy zlaté šampasnké
YmFjNWV