Ako očariť nevestu s personalizovaným zlatým vínom

05.10.2017

Ako očariť nevestu s personalizovaným zlatým vínom

Chystáte sa na svadbu a rozmýšľate nad darčekom alebo špeciálnym svadobným blahoželaním, ktoré bude pôsobiť osobnejšie, než otrepaná elektronika, či obálka s peniazmi?

 Vhodným darčekom pre nevestu v najkrajšom období jej života môže byť napríklad aj víno s personalizovanou etiketou, ideálne ružové! Rovno na etiketu môžete potom nechať vyryť vaše svadobné blahoželanie.

Ružové víno - nie je príliš sladké a pritom ideálne pre sladké ženy!

Rosé je často zamieňané s bielym zifandelom, čo je víno z Kalifornie, ktoré má ružovú farbu. Avšak, rosé je kategória, ktorá sama v sebe zahŕňa vína z takmer celého sveta. Dokonca, niektoré z najlepších francúzskych vín pochádzajú z južného pobrežia Francúzska, z provincie Provence, ktorá je kolískou splnených romantických túžob. Sem patrí napríklad aj víno Chateau Miravel.

Nájdite víno vyrobené z kvalitného a chutného hrozna

Ak teda chcete, aby vaše blahoželanie k sobášu bolo naozaj vydarené, tak siahnite po skutočne kvalitnej fľaške ružového vína. Takmer každá hlavná vinárska oblasť na svete vyrába ružové víno, pričom farba, štruktúra a príchute vína sa líšia podľa odrody hrozna. Medzi najviac populárne regióny patrí napríklad Provence, Toskánsko, Rioja, Kalifornia, Oregon a New York. K najkvalitnejším odrodám hrozna zase radíme Grenache, Pinot Noir, Syrah, Sangiovese, Tempranillo, Cabernet Sauvignon a Tavel.

Veľké fľaše

Rosé si často môžete zakúpiť vo veľkoformátových fľašiach, s objemom 1,5 alebo 3 litre. Myslia sa tým napríklad magnumy alebo dokonca jeroboamy, ktoré sú ekvivalentmi štyroch bežných fliaš. Na takto veľkej fľaške bude vaše blahoželanie k svadbe hneď vyzerať gigantickejšie a lepšie zapamätateľné.

Je to víno, ktoré sa už ,,narodilo“ na svadbe!

Odborníci tvrdia, že ružové víno sa hodí ku každému jedlu od pizze, cez krevety, až po citrónovú tortu. Rovnako tak, toto víno dobre padne k typickým letným pokrmom, ako sú melónový, či repkový šalát, kozí syr, quiche a slané suflé, teda všetky jedlá, ktoré sa pripravujú aj na svadobných akciách.

Milé venovanie vo víne

Ako čo najmilšie vyjadriť radosť zo svadby dcéry, kamarátky alebo sesternice bez toho, aby ste sa museli rozplakať pri dlhom monológu? Rovnako tak, aj taký svadobný dar od kolegov môže mať úplne iný výraz, ak na to použijete víno s personalizovanou etiketou. Fantázií sa medze naozaj nekladú, a vy si tak v pokoji môžete premyslieť, čo všetko by ste chceli neveste skutočne povedať. Prekvapenie z takéhoto svadobného darčeku bude potom dvojnásobné.

Rubriky

Štítky

darček na valentína darčekové fľaše mdž deň žien Zlaté šampanské aký darček aký firemný darček biele víno červené víno červené víno na chudnutie darček k darček k narodeninám darček na deň otcov darček pre frajera darček pre frajera darček pre mamu darček pre muža darček pre muža darčeková fľaša darčeková fľaša darčekové fľaše k narodeninám darčekové víno darčekové víno darčekové víno na valentína darčeky pre mužov degustácia vína delenie vín dream line egrešové víno firemné darčeky firemný darček firemný darček firemný večierok hodnotenie vína hrozno jahodové víno jedlá koštovka vína krst knihy ľadové víno ľadové víno limbašké vína malinové víno mdž miešaný nápoj muži najlepšie vína nápad na darček nápady na darček narodeniny o víne originálny darček pre muža ovocné vína personalizované víno ríbezľové víno šampanské šampanské šampasnké so zlatom šampus Sekt so zlatom silvester skladovanie vína staré víno šumivé víno šumivé víno šumivé víno svadobné víno tip na darček tip na darček tipy na darčeky tipy na darčeky tipy na darčeky účinky vína Valentí valentín valentine vhodný darček pre muža Vianočné darčeky vianočný darček vianočný darček pre mamu Vianočný darček pre otca vianočný darček pre priateľku víno víno víno víno na chudnutie víno na svadbu víno na valentína víno pre ženu vinohrad višňové víno výroba vína výslužkové víno výstava vín zásnuby ženy zlaté šampasnké
NWQ3YzUyN