Fľaša ako darček na deň otcov

08.03.2018

Fľaša ako darček na deň otcov

Ktorého chlapa by nepotešila na jeho sviatok fľaša vína? Ako to však spraviť, aby to bol naozaj originálny darček!

Už oddávna si chlapi medzi sebou darovali na deň otcov, či v iný významný deň fľašu chutného a kvalitného vína, aby tak zdôraznili silu a uznanie dotyčného muža, ako sa aj sami pochválili zásobami v prípade, že by sa jednalo o ich vlastné produkty. Čoraz častejšie sa fľaša ako darček spája s pomerne populárnymi a obľúbenými darčekovými vínami, ktoré vám podstatne rozšíria vaše možnosti.

Unikátne navonok, i vo vnútri

DEN OTCOV

V súčasnosti sa nám naskytujú už možnosti, kedy môžeme vyšperkovať našu fľašu ako darček nielen pre jej obsah, ale rovnako tak si môžeme nechať záležať aj na jej výzore. K dispozícii tak máme kopec možností, ako vyhotoviť, či dozdobiť jej etiketu, či aj samotnú fľašku. Inšpirovať sa buďto môžete už existujúcimi vzormi alebo staviť na vlastnú fantáziu.

Vďaka tomu, môžu aj vaše obľúbené vínka ako Irsai Oliver, Chardonay, či taká červená Frankovka zaujať úplne iným spôsobom, čím získate skutočne originálny darček aj na deň otcov.

 

 

 

Fľaša ako darček môže mať naozaj rôzne podoby

Ako sme už vyššie spomínali, tak chlapi, otcovia nevynímajúc, majú radi naozaj veľké darčeky, ktoré sa dajú buďto pretaviť do mohutného štvorkolesového tátoša, pričom rovnako ,,veľkým“ sa môže stať aj také darčekové víno.

V tomto smere, máte na výber od klasických ,,sedmičiek“, či kompaktnejších pollitrových fľašiek, až po naozaj skvostne vyzerajúce 1,5 litrové, či najväčšie 3 litrové darčekové fľaše, ktoré môžu byť do posledného milimetra naplnené vašim obľúbeným vínom. Dokáže aj takýmto spôsobom, ako veľmi si vážite vášho otca, či starého otca a venujte im tak fľašu ako darček, na ktorý do smrti nezabudnú.

Rubriky

Štítky

darček na valentína darčekové fľaše mdž deň žien Zlaté šampanské aký darček aký firemný darček biele víno červené víno červené víno na chudnutie darček k darček k narodeninám darček na deň otcov darček pre frajera darček pre frajera darček pre mamu darček pre muža darček pre muža darčeková fľaša darčeková fľaša darčekové fľaše k narodeninám darčekové víno darčekové víno darčekové víno na valentína darčeky pre mužov degustácia vína delenie vín dream line egrešové víno firemné darčeky firemný darček firemný darček firemný večierok hodnotenie vína hrozno jahodové víno jedlá koštovka vína krst knihy ľadové víno ľadové víno limbašké vína malinové víno mdž miešaný nápoj muži najlepšie vína nápad na darček nápady na darček narodeniny o víne originálny darček pre muža ovocné vína personalizované víno ríbezľové víno šampanské šampanské šampasnké so zlatom šampus Sekt so zlatom silvester skladovanie vína staré víno šumivé víno šumivé víno šumivé víno svadobné víno tip na darček tip na darček tipy na darčeky tipy na darčeky tipy na darčeky účinky vína Valentí valentín valentine vhodný darček pre muža Vianočné darčeky vianočný darček vianočný darček pre mamu Vianočný darček pre otca vianočný darček pre priateľku víno víno víno víno na chudnutie víno na svadbu víno na valentína víno pre ženu vinohrad višňové víno výroba vína výslužkové víno výstava vín zásnuby ženy zlaté šampasnké
YTkyYjY2ND