Každé víno má svoje meno

25.01.2017

Každé víno má svoje meno

To, že každé víno má svoj špecifický význam a pôvod, vedeli už naši dávni predkovia. Viazali sa k tomu siahodlhé príbehy o tom, ako sa daná odroda vyšľachtila, ktorej krajine pripísali napokon...

To, že každé víno má svoj špecifický význam a pôvod, vedeli už naši dávni predkovia. Viazali sa k tomu siahodlhé príbehy o tom, ako sa daná odroda vyšľachtila, ktorej krajine pripísali napokon vlastníctvo, či v akej podobe ju poznáme dnes na našich stoloch. V súčasnosti nám už iba stačí povedať samotný názov odrody, ako napríklad Muškát, Veltlín, či Rizling a my už si vieme zaradiť, či nám dané víno chutí alebo nie. Podľa toho sa vieme aj ľahšie rozhodnúť, ktoré víno darujeme našej blízkej osobe.

Dnes však už prevláda medzi vínami ďalší, omnoho osobnejší fenomén, ktorý nás utvrdí v tom, že sú tieto nápoje určené skutočne každému. Totiž, v dnešnej dobe už môže mať každé víno svoje meno! A to vďaka špeciálnym darčekovým vínam, ktorých ponuku nájdete aj v našom e-shope.

Pokiaľ ste sa rozhodli, že prekvapíte svojho blízkeho naozaj originálnym spôsobom, tak mu nechajte vyrobiť vlastnú etiketu k jeho obľúbenej odrode vína. Takáto etiketa môže obsahovať skutočne čokoľvek, od mena oslavujúcej osoby, až po nápaditý a výstižný text, ktorý si obdarovaný do smrti zapamätá. Ak Vám v danej chvíli nič konkrétne nenapadá, tak sa pokojne môžete inšpirovať z našej bohatej ponuky, určenej oslavám každého typu.Kvalitné darčekové víno V Gold Cuvee nezabúdame skutočne na nikoho. Či sa u vás doma konajú krstiny nového člena rodiny alebo pripadlo na víkend sté jubileum vašich starých rodičov, vždy bude po ruke tá správna fľaška. Rovnako tak sa s našimi vínami môžete vybrať aj kamarátovu svadbu a hanbu si isto neurobíte ani na firemnom večierku, kde by ste chceli svojim zamestnancom ukázať, ako veľmi vám na nich záleží. S našimi darčekovými vínami budete proste vždy IN.

Teraz už stačí, aby ste sa dokonale zoznámili s ponukou našich vín, ako aj doplnkových darčekových predmetov a budete mať v zásobe dostatok nápadov na každú príležitosť. Víno treba predsa z niečoho aj piť alebo si ho na čas odložiť. Po tejto stránke vám poslúžia naše špeciálne poháre, či ploskačky, ktoré tiež tak môžu niesť na svojom tele vaše konkrétne nápady. V našom kalendári má odteraz každé víno svoje meniny.

Rubriky

Štítky

darček na valentína darčekové fľaše mdž deň žien Zlaté šampanské aký darček aký firemný darček biele víno červené víno červené víno na chudnutie darček k darček k narodeninám darček na deň otcov darček pre frajera darček pre frajera darček pre mamu darček pre muža darček pre muža darčeková fľaša darčeková fľaša darčekové fľaše k narodeninám darčekové víno darčekové víno darčekové víno na valentína darčeky pre mužov degustácia vína delenie vín dream line egrešové víno firemné darčeky firemný darček firemný darček firemný večierok hodnotenie vína hrozno jahodové víno jedlá koštovka vína krst knihy ľadové víno ľadové víno limbašké vína malinové víno mdž miešaný nápoj muži najlepšie vína nápad na darček nápady na darček narodeniny o víne originálny darček pre muža ovocné vína personalizované víno ríbezľové víno šampanské šampanské šampasnké so zlatom šampus Sekt so zlatom silvester skladovanie vína staré víno šumivé víno šumivé víno šumivé víno svadobné víno tip na darček tip na darček tipy na darčeky tipy na darčeky tipy na darčeky účinky vína Valentí valentín valentine vhodný darček pre muža Vianočné darčeky vianočný darček vianočný darček pre mamu Vianočný darček pre otca vianočný darček pre priateľku víno víno víno víno na chudnutie víno na svadbu víno na valentína víno pre ženu vinohrad višňové víno výroba vína výslužkové víno výstava vín zásnuby ženy zlaté šampasnké
YmJmNW